Skip to Content (Press Enter)

globe

Bli förÀlder i Sverige med hjÀlp av surrogatmamma i USA

Det Àr tryggt och sÀkert att bli förÀlder genom surrogatmödraskap i USA om du bor i Sverige. Circle Surrogacy Àr en surrogatagentur i USA som har hjÀlpt över 2 300 barn till vÀrlden sedan 1995. Vi hjÀlper tilltÀnkta förÀldrar i Sverige att fÄ sina drömmars barn.

PÅBÖRJA SURROGATRESAN

Registrera dig för att trÀffa Circle Surrogacy

TilltÀnkta förÀldrar kan trÀffas med Circle-teamet virtuellt.

Konsultationerna Àr utformade för att utbilda avsedda förÀldrar om surrogatprocessen, surrogatkostnader, och hur man hittar och matchar med en surrogatmamma. PÄ Circle finns vi tillgÀngliga för en konsultation som passar DITT schema. Morgon-, eftermiddags-, kvÀlls- och helgtider finns tillgÀngliga.

VÄra privata konsultationer Àr gratis och ger oss möjligheten att höra din historia och vad som fÄtt dig till att vÀlja surrogatmödraskap. Vi diskuterar ocksÄ en översikt över vÄra program- och agenturprotokoll, matchning med en surrogatmamma, surrogatkostnader, försÀkringar och mycket mer. Du fÄr trÀffa en advokat inom assisterad reproduktionsteknik och en av vÄra förÀldraprocesskonsulter. Du har ocksÄ möjlighet att stÀlla frÄgor i en privat miljö.

För att begÀra en konsultation, fyll i registreringsformulÀret nedan.

Thank you for your interest in becoming a parent with Circle!

You are one step closer to growing your family. A member of our Parent Intake Team will be in touch shortly. We look forward to speaking with you, and learning more about you, and your story.

Surrogacy is a big decision, and you may have many questions. Here are some additional resources to help you understand our process, as well as answers to some frequently-asked questions.

We’ll be in touch soon!

Boka en konsultation

 Ta reda pÄ mer om surrogatmödraskap för förÀldrar i Sverige

Ta reda pÄ mer om surrogatmödraskap för förÀldrar i Sverige

 Vad Àr surrogatmödraskap?

Vad Àr surrogatmödraskap?

Vad innebÀr surrogatmödraskap?

Surrogatmödraskap genom donerade embryon hjÀlper dem som inte kan fÄ ett barn pÄ egen hand att bli förÀldrar. De tilltÀnkta förÀldrarna (IP) anvÀnder en graviditetssurrogat (Àven kallad en surrogatmamma) för att bÀra ett barn fram till förlossningen.

Surrogatmödraskap Àr en process som krÀver att lÀkare och juridiska yrkesverksamma guidar de tilltÀnkta förÀldrarna, samt en stark stödprocess under hela resan.

Hur fungerar surrogatmödraskap?

Genom IVF (provrörsbefruktning) skapas embryon i ett laboratorium pÄ en fertilitetsklinik. Ibland anvÀnder de tilltÀnkta förÀldrarna sitt eget genetiska material. Ibland krÀvs en Àggdonator eller spermadonator. PÄ fertilitetskliniken implanteras 1-2 embryon i en graviditetssurrogat som bÀr barnet(en) fram till förlossningen.

Vad Àr en surrogatmamma?

Surrogat, surrogatmamma eller graviditetssurrogat Àr alla termer för en kvinna som bÀr ett barn för nÄgon annan. En graviditetssurrogat har inget genetiskt slÀktskap till de barn de föder.

 Surrogatmödraskap för förÀldrar i Sverige

Surrogatmödraskap för förÀldrar i Sverige

Surrogatmödraskap i USA Àr ett sÀkert sÀtt att bilda din familj om du bor i Sverige.

Hela surrogatprocessen kommer att Àga rum i USA - skapandet av dina embryon pÄ din fertilitetsklinik, surrogatgraviditeten och ditt/dina barns födelse.

TilltÀnkta förÀldrar i Sverige reser normalt till USA för att skapa sina embryon (och eventuellt trÀffa deras surrogat) och ÄtervÀnder inför förlossningen av sina barn. NÀr internationella resor Àn en gÄng Àr enklare kan tilltÀnkta förÀldrar resa oftare till USA under sin resa.

NÀr ditt barn har fötts stannar förÀldrar frÄn Sverige i USA tills ett pass har utfÀrdats (eller resehandlingar utfÀrdats frÄn Sverige). Hur lÄng tid du kommer att stanna i USA med ditt barn beror pÄ mÄnga variabler, inklusive vilken dokumentation du kommer att behöva uppvisa till myndigheterna i ditt hemland. NÀr dokumentationen Àr klar, tar USA:s passprocess vanligtvis 2 till 3 veckor (men det har nyligen tagit ungefÀr dubbelt sÄ lÄngt tid).

Varför surrogatmödraskap i USA Àr det sÀkraste valet

Amerikanska surrogatagenturer som Circle erbjuder det bÀsta skyddet för tilltÀnkta internationella förÀldrar.

HÀr Àr tre skÀl till att svenska förÀldrar ska vÀlja en amerikansk surrogatagentur för internationellt surrogatmödraskap:

1. Ditt barn Àr amerikansk medborgare.
Alla barn som Àr födda i USA Àr amerikanska medborgare. Ditt barn fÄr ett amerikanskt födelsebevis och har rÀtt till ett amerikanskt pass för reseÀndamÄl (du kan vanligtvis fÄ ett inom 24-72 timmar frÄn ansökan). Dina surrogatadvokater kommer att göra det legala arbetet för att etablera ditt förÀldraskap (antingen via en pre-birth order, post-birth order eller eventuellt genom en andra förÀlder-adoption). Du kommer att vara den enda rÀttsliga och fysiska förÀldern enligt amerikansk lag. Genom att faststÀlla förÀldrarÀttigheter i USA kan du resa hem tryggt och sÀkert.

2. Surrogatmammor Àr fullt kvalificerade och fÄr den bÀsta medicinska vÄrden.
I USA kvalificeras en graviditetssurrogat psykologiskt och medicinskt innan en embryoinsÀttning. Endast kvinnor som Àr mentalt, fysiskt och kÀnslomÀssigt kapabla att hantera ett surrogatmödraskap accepteras i programmet. Alla surrogatmammor Àr bosatta i USA och har tillgÄng till den mest avancerade sjukvÄrden och vÀrldens frÀmsta sjukhus. Circles surrogatmammor har fullt stöd frÄn familj och vÀnner under sin resa, liksom professionellt stöd frÄn en licensierad socialarbetare frÄn det att de gÄr med tills efter födseln.

3. Ekonomisk trygghet.
I USA Àr dina pengar sÀkra nÀr du pÄbörjar en surrogatresa hos de flesta agenturer. Circle Àr ett vÀletablerat, sÀkert företag. Pengarna du skickar till agenturen Àr sÀkra och förvaras pÄ ett IOLTA-konto (Interest on Lawyer Trust Account). IOLTA-konton hÄlls endast hos reglerade och godkÀnda finansinstitut.

Hur mycket kostar surrogatmödraskap?

Journey Protection Guarantee Program

Endast surrogatmödraskap: 148,750 $
Surrogacy plus egg donation: 172,750 $
(bÄda priserna exkluderar IVF)

VÄrt Journey Protection Guarantee erbjuder tilltÀnkta förÀldrar obegrÀnsade överföringar till ett fast pris plus Circles Löfte: vi Äterbetalar 100% av vÄr agenturavgift plus oanvÀnda tredjepartsmedel om du inte ÄtervÀnder hem med en bebis.

Circles kostnader inkluderar alla agenturavgifter, advokatavgifter, kvalificerings- och surrogatavgifter, samt försÀkringskostnader. De inkluderar inte IVF-kostnader.

Du kommer inte heller att betala extra kostnader för att du bor internationellt. Circle har en enda uppsÀttning kostnader för alla tilltÀnkta förÀldrar.

 Hur man hittar en surrogatmamma

Hur man hittar en surrogatmamma

En frÄga som mÄnga tilltÀnkta förÀldrar har Àr hur de hittar en surrogatmamma att bÀra sitt barn. Vi rekommenderar att du arbetar med en surrogatagentur - som Circle Surrogacy - som kommer att hantera alla aspekter av ditt surrogatmödraskap, inklusive att hitta en matchning med en surrogatmamma.

Vi matchar dig med en surrogat baserat pÄ tre kriterier:

  • Juridisk lĂ€mplighet (kan du enligt lag matcha med henne baserat pĂ„ var du och hon befinner er)
  • Åsikter om surrogatmödraskap (inklusive din syn pĂ„ selektiv reduktion och avbrytande av graviditet)
  • Personlighetspassning

Det Àr viktigt att den surrogatmamma som du matchar med Àr lÀmpad för surrogatmödraskap. Surrogatmammor mÄste uppfylla strikta surrogatkrav för att accepteras i vÄrt surrogatprogram.

Circle Surrogacy kvalificerar ocksÄ sina surrogatmammor helt innan de matchar dem med tilltÀnkta förÀldrar. Surrogatmammor mÄste genomföra en 3-stegs kvalificeringsprocess för att uppfylla Circles standarder för matchning. Full kvalificering av surrogatmammor innan en match görs hjÀlper till att sÀkerstÀlla en mer framgÄngsrik resa, fÀrre matchavbrott och en stark start av ert förhÄllande.

Att arbeta med en agentur gör din sökning för att hitta en surrogat sÀker och enkel.

LÀs mer om hur surrogatmammor och förÀldrar matchas.

Juridiska krav för surrogatmödraskap

Circles juridiska team samordnar med lokala advokater för att sÀkerstÀlla att du matchas korrekt med en surrogat i en stat dÀr du kan utföra nödvÀndigt juridiskt arbete för att slutföra dina förÀldrarÀttigheter.

Du mÄste ha testamenten slutförda före embryoöverföringen som sÀkerstÀller att en vÄrdnadshavare Àr pÄ plats för att ta hand om dina barn i hÀndelse av din död.

NÀr du vÀl har matchats förhandlar vi kontrakt pÄ dina vÀgnar med oberoende advokater som representerar Àggdonatorn och / eller surrogaten. Circle arbetar med lokala advokater i de stater dÀr surrogatmammorna Àr bosatta för att utföra det lagliga arbete som krÀvs för att sÀkra dina förÀldrarÀttigheter. Beroende pÄ en rad olika faktorer kan ditt surrogatmÀssiga arbete omfatta en pre-birth order, ett frivilligt erkÀnnande av faderskap, en dom om faderskap, en vÄrdnadsdom eller en adoption.

 becoming a parent through surrogacy research

Hur man vÀljer en surrogatagentur

Med sÄ mÄnga agenturer att vÀlja mellan bör tilltÀnkta förÀldrar i Sverige undersöka surrogatagenturer och avgöra hur framgÄngsrik surrogatagenturen Àr och om det skulle vara en bra passning. Att vÀlja ditt surrogatmödraskap Àr ett personligt val, alla agenturer Àr inte lÀmpliga för alla.

Hur man vÀljer en surrogatagentur i USA om man bor i Sverige

Denna lista över kriterier kommer att hjÀlpa tilltÀnkta förÀldrar i deras surrogatforskning av agenturer.

  • Agenturerfarenhet. Hur mĂ„nga Ă„r har agenturen varit verksam? Har de erfarenhet av att hjĂ€lpa internationella tilltĂ€nkta förĂ€ldrar att genomföra surrogatmödraskap och resa hem sĂ€kert?
  • Juridisk expertis. Har agenturen anstĂ€llda juridiska rĂ„dgivare som Ă€r kunniga om surrogatlagar?
  • FramgĂ„ngsnivĂ„er. Hur framgĂ„ngsrik Ă€r agenturen? Kan de dela framgĂ„ngsnivĂ„er med dig nĂ€r du ber om dem?
  • Kostnader. Du kommer att upptĂ€cka att kostnaderna för surrogatmödraskap varierar mycket frĂ„n agentur till agentur. NĂ€r du intervjuar en agentur bör du be om ett detaljerat kostnadsblad som beskriver ALLA kostnader. JĂ€mför kostnader mellan agenturer för att sĂ€kerstĂ€lla att varje agentur redovisar alla kostnader under en resa. PĂ„ Circle Ă€r vi öppna med vĂ„ra kostnader: vad du ser pĂ„ kostnadsbladet Ă€r vad du kan förvĂ€nta dig att betala. VĂ„ra Fixed Cost-program eliminerar ekonomisk osĂ€kerhet.
  • Syn pĂ„ förhĂ„llandet. Uppmuntrar agenturen ett förhĂ„llande mellan tilltĂ€nkta förĂ€ldrar och surrogaten? Kommer agenturen att utveckla en stark relation med er som tilltĂ€nkta förĂ€ldrar under er resa eller kommer det att handla mer om en affĂ€rstransaktion?
  • Personlig erfarenhet. Även om det inte Ă€r absolut nödvĂ€ndigt att en agentur och dess team har personlig erfarenhet av surrogatmödraskap, hjĂ€lper det dem att verkligen förstĂ„ hur surrogatprocessen Ă€r. (Roligt faktum: cirka 40% av Circles personal har personlig erfarenhet av surrogatmödraskap och reproduktion frĂ„n tredje part som surrogat eller Ă€ggdonator, eller som förĂ€ldrar genom surrogatmödraskap, IVF eller adoption!)

Denna Surrogacy Agency Checklist Àr ett anvÀndbart verktyg för att stÀlla frÄgor till surrogatagenturer för att hitta den som Àr bÀst för dig och din resa till att bli förÀlder.

Din konsultation om surrogatmödraskap

Circle Surrogacy möter tilltÀnkta förÀldrar frÄn Sverige via video! Det Àr enkelt att boka ett möte med oss genom att fylla i formulÀret ovan. Vi kommer att planera ett möte med dig vid en tid som passar ditt schema.

En konsultation om surrogatmödraskap ger dig möjligheten att trĂ€ffa vĂ„rt team för intag av förĂ€ldrar och stĂ€lla frĂ„gor. Det Ă€r ett fantastiskt tillfĂ€lle att se om vĂ„r agentur kĂ€nns som en bra “personlighetspassning” eller bara “kĂ€nns rĂ€tt”. VĂ„ra konsultationer Ă€r alltid gratis! Vi anvĂ€nder inte bara den hĂ€r tiden för att diskutera surrogatprocessen och prata med dig om Circle Surrogacy som en agentur, utan ocksĂ„ prata om din berĂ€ttelse och vad som förde dig till surrogatmödraskap.

En konsultation Ă€r inte ett Ă„tagande, det Ă€r ett sĂ€tt för dig att lĂ€ra dig mer om att bli förĂ€lder genom amerikanskt surrogatmödraskap. Om du inte Ă€r redo för en fullstĂ€ndig konsultation kan du fylla i vĂ„rt förĂ€ldraformulĂ€r och begĂ€ra en “för-konsultation” - ett kortare möte dĂ€r vi kommer att besvara dina frĂ„gor för att se om du Ă€r redo att gĂ„ vidare med en fullstĂ€ndig konsultation.

Varför vÀlja Circle Surrogacy

Circle Surrogacy Àr en ledande amerikansk surrogatagentur som har erfarenhet av att hjÀlpa tilltÀnkta förÀldrar i Sverige att utöka sina familjer.

Vi hjÀlper dig att fÄ en bebis genom surrogatmödraskap och ÄtervÀnda hem till Sverige pÄ ett tryggt och sÀkert sÀtt.

Varför tilltÀnkta förÀldrar i Sverige ska vÀlja Circle Surrogacy

Höga framgÄngsnivÄer. Vi Àr den mest framgÄngsrika surrogatagenturen med en framgÄngsnivÄ pÄ 99,3% för förÀldrar (vi har fÄtt vÄra framgÄngsnivÄer granskade av ett ansedd skatte- och revisionsföretag).

Etablerade relationer med IVF-kliniker. Circle arbetar nÀra de mest framgÄngsrika IVF-klinikerna i hela USA. Om du redan Àr etablerad med en IVF-klinik samarbetar vi gÀrna med din klinik.

Vi arbetar med tilltÀnkta förÀldrar frÄn alla bakgrunder. I 25 Är har vi hjÀlpt heterosexuella och HBTQ+ par och singlar att uppfylla sina drömmar om förÀldraskap.

Flexibelt konsultationsschema. Vi Àr tillgÀngliga för privata surrogatkonsultationer via video regelbundet med förÀldrar i Sverige.

Internt juridiskt stöd. Circle har advokater som hjÀlper dig med ditt juridiska arbete och din försÀkring. Vi har sÀkerstÀllt att alla nya förÀldrar har kommit hem sÀkert med sina barn.

Enkel Äterkomst till Sverige. Varje barn som Àr fött i USA fÄr amerikanskt medborgarskap och amerikanska resehandlingar. VÄra anstÀllda advokater har hjÀlpt familjer i Ärtionden att ÄtervÀnda sÀkert hem.


Bli förÀlder i Sverige

Att fÄ en bebis till din familj Àr en av de största glÀdjeÀmnena du kan uppleva. Att bli förÀlder i Sverige Àr sÀkert och enkelt nÀr du arbetar med en amerikansk surrogatagentur som Circle Surrogacy. Circle hjÀlper tilltÀnkta förÀldrar som Àr intresserade av att utöka sina familjer genom surrogatmödraskap och eller Àggdonation.

Circle Surrogacy arbetar med mÄnga internationella förÀldrar, inklusive tilltÀnkta förÀldrar som bor i Sverige och omgivande lÀnder.

Vi Àr ser fram emot att trÀffa dig och samarbeta med dig pÄ en av livets mest monumentala resor!

 TrÀffa Brett Griffin-Young: förÀlder genom surrogatmödraskap

TrÀffa Brett Griffin-Young: förÀlder genom surrogatmödraskap

Hej! Jag Àr Brett Griffin-Young, Circles Internationella Outreach Associate. Jag Àr hÀr för att vara en resurs och en stödperson för tilltÀnkta förÀldrar (IP:er). Att fÄ spela en roll i sÄ mÄnga IP:ers upplevelser pÄ deras vÀg till förÀldraskap Àr bÄde ödmjuk och en Àra, sÄ mycket att jag efter min egen surrogatmödraskaps-resa kÀnde mig tvungen att gÄ med i Circle och hjÀlpa andra. I början av 2008 insÄg min man och jag vad som saknades i vÄrt liv och beslutade att titta pÄ alternativ för att skapa en familj. Vi vÀnde oss till surrogatmödraskap, hittade Circle Surrogacy, och 2009 i Denver, Colorado var faderskapet över oss! Innan vi visste det var vi knÀdjupt i blöjor, vÄtservetter och flaskor och kunde inte ha varit lyckligare! Kort dÀrefter bestÀmde vi oss för att fÄ ett barn till. VÄr dotter föddes 2013, som vi adopterade vid 8 mÄnaders Älder. Eftersom vi hade en sÄ fantastisk upplevelse med Circle Surrogacy fortsatte vi med att fÄ en bebis till! Min senaste son föddes i Dallas, Texas i juli 2020 och vi Àr sÄ glada. Mina tvÄ Àldre barn fullkomligt Àlskar sin lillebror och han Àr den sista delen av familjens pussel. Jag Àr sÄ tacksam att Circle har gett mig möjlighet att dra nytta av mina personliga erfarenheter för att hjÀlpa andra att förstÄ surrogatmödraskap som ett alternativ för att bygga en familj. Att kunna hjÀlpa tilltÀnkta förÀldrar att förverkliga drömmen om förÀldraskap Àr en sann Àra. Jag fullkomligt Àlskar mitt jobb!

 Referenser frÄn vÄra förÀldrar

Referenser frÄn vÄra förÀldrar

Circle har hjÀlpt oss att nÄ vÄr dröm om att utöka vÄr familj. De har hjÀlpt oss ge vÄr vackra dotter en lillebror. Vi kan aldrig vara tacksamma nog! Vi kan aldrig uttrycka den djupa tacksamhet för det ni har gjort för oss. Vi kan aldrig tacka er nog. Inga ord kan beskriva den enorma övervÀldigande kÀrlek som vÄra hjÀrtan har upplevt sedan vÄr sons födelse. - J & C.

Jag ville bara berÀtta att jag Àr den lyckligaste mannen i vÀrlden just nu! Christophe mÄr bra, David och jag kan inte fÄ nog av honom, vÄra förÀldrar Àr helt galna och vill trÀffa honom varje dag! Vi kan inte be om mer just nu, vill bara sÀga tack sÄ mycket för att ni gjorde det möjligt, ni bidrog till att göra en hel familj lycklig. Tack, tack och tack igen! - Martin

Ni har visat en sÄdan tro pÄ oss och stöttat med den mest extraordinÀrt höga nivÄn av engagemang, rÄd, stöd och gott praktiskt sunt förnuft. Ja, det Àr sant att vi har haft nÄgra upp-och nedgÄngar, men jag Àr sÀker pÄ att det Àr vad en resa, i sig, handlar om. Om det hade varit helt enkelt, kanske den enorma kÀnslan av storslagen glÀdje och fullstÀndig förvÄning över resultatet kanske inte varit sÄ ljuvlig nu. - Liz och Chris

LÀs fler referenser frÄn nÄgra av vÄra underbara Circle-förÀldrar.