Skip to Content (Press Enter)

globe

Bli förÀlder i Sverige med hjÀlp av surrogatmamma i USA

Circle Surrogacy har arrangerat surrogatmödraskap i Sverige i decennier. Relationer till de bÀsta IVF-klinikerna för dig som vill bli förÀlder i Sverige.

Ta första steget

Varför ska du/ni övervÀga Circle Surrogacy i Sverige?

‱ Etablerade relationer med IVF-kliniker. Circle har ett nĂ€ra samarbete med de mest framgĂ„ngsrika IVF-klinikerna över hela USA. Om du/ni redan Ă€r involverade med en IVF-klinik arbetar vi gĂ€rna med den klinik som du/ni vĂ€ljer.

‱ Stort nĂ€tverk av surrogatmammor. Circle arbetar med surrogatmammor över hela USA.

‱ Sverige-baserat stöd. Vi har ett stort nĂ€tverk av Circle-förĂ€ldrar i Sverige som gĂ€rna delar med sig av sina berĂ€ttelser och som kan ge stöd och vĂ€gledning.

‱ Vi arbetar med tilltĂ€nkta förĂ€ldrar frĂ„n alla typer av bakgrunder. Under över 20 Ă„r har vi hjĂ€lpt heterosexuella och HBTQ+-par likvĂ€l som singlar att uppfylla drömmen om att bli förĂ€lder.

‱ Internt juridiskt team. Circle har anstĂ€llda jurister som kan hjĂ€lpa till med den juridiska processen och försĂ€kringar.

‱ Enkelt att Ă„tervĂ€nda hem till Sverige. Alla barn som föds i USA fĂ„r amerikanskt medborgarskap och amerikanska resehandlingar. VĂ„ra anstĂ€llda jurister har hjĂ€lpt familjer under Ă„rtionden med att Ă„tervĂ€nda sĂ€kert hem till Sverige.

Andra internationella agenturer kan vara billigare, men det innebÀr inte att de Àr bÀttre.

Kostnaden för en surrogatgraviditet beror pÄ din/er personliga situation och vilka tjÀnster som behövs. Internationella förÀldrar kommer att upptÀcka att amerikanska agenturer kostar mer Àn andra internationella agenturer, men dessa ytterligare kostnader tÀcker din/er trygghet och sÀkerhet under processen. Circles prioritet Àr att sÀkerstÀlla att du/ni fÄr en sÀker och hÀlsosam resa genom surrogatgraviditeten. Detta inkluderar att pÄ ett sÀkert sÀtt kunna ÄtervÀnda hem med ditt/ert barn. Detta Àr inte en garanti med internationella surrogatagenturer som till exempel i Ukraina.

 TrÀffa Circle Surrogacy i Sverige

TrÀffa Circle Surrogacy i Sverige

Circle Surrogacy och Àggdonation erbjuder kostnadsfria konsultationer för tilltÀnkta förÀldrar och dÀr man fÄr trÀffa en advokat som Àr expert pÄ lagstiftning kring assisterad reproduktionsteknologi och dessutom en processkonsult. Under konsultationen kommer du/ni att fÄ lÀra dig/er om processen kring att matchas med en fullstÀndig surrogatmamma och/eller Àggdonator, juridiska konsekvenser, försÀkring, surrogatgraviditetskostnader och mycket mer. Alla konsultationer sker pÄ engelska.

Vanliga frÄgor

NÀr du/ni funderar över förÀldraskap genom surrogatgraviditet sÄ kommer du/ni kanske att ha frÄgor. Vi har hjÀlpt förÀldrar att navigera genom sina resor under över tvÄ Ärtionden och har besvarat nÀstan alla frÄgor som kan tÀnkas stÀllas! Nedan hittar du/ni nÄgra exempel pÄ frÄgor som stÀllts.

Vad kostar en surrogatgraviditet?

Kostnaden för vÀrdsurrogatgraviditet beror pÄ det program som vÀljs (vi har en rad olika program att vÀlja mellan) och huruvida en donator behövs. Kostnaderna omfattar alla agenturkostnader, screening- och surrogatkostnader och försÀkringskostnader. De omfattar inte IVF-kostnader.

Vad innebÀr den juridiska processen innan och efter födelsen?

Circles juridiska team koordinerar med lokala advokater för att sÀkerstÀlla att du/ni matchas ordentligt med en surrogatmamma i en delstat dÀr du/ni kan genomgÄ de nödvÀndiga juridiska processerna för att fullfölja dina/era rÀttigheter som förÀlder/förÀldrar. Du/ni behöver ha testamenten klara innan embryoöverföringen som sÀkerstÀller att det finns en vÄrdnadshavare som kan ta hand om dina/era barn i hÀndelse av att du/ni skulle avlida. (Om du/ni bor i USA kan Circles juridiska team ordna med dessa.) NÀr du/ni vÀl matchats förhandlar vi kontrakt Ä dina/era vÀgnar med oberoende advokater som representerar Àggdonatorn och/eller surrogatmamman. Circle arbetar med lokala advokater i delstaten dÀr surrogatmamman bor för att fullfölja de juridiska processer som Àr nödvÀndiga för att sÀkra dina/era rÀttigheter som förÀlder/förÀldrar. Beroende pÄ olika faktorer kan den juridiska processen kring surrogatgraviditeten omfatta ett bevis pÄ faststÀllande av förÀldraskap innan födelsen, ett frivilligt erkÀnnande om faderskap, en faderskapsfaststÀllelse, vÄrdnadshavarfaststÀllelse eller en nÀrstÄendeadoption.