Skip to Content (Press Enter)

globe

Voksende familier for planlagte foreldre utenfor USA.

Med vår trinn-for-trinn veiledning og støtte hjelper vi hos Circle Surrogacy planlagte foreldre over hele verden å oppfylle sin drøm om å få en familie.

Ta det første trinnet
 Gjør USA til et paradis for planlagte foreldre overalt.

Gjør USA til et paradis for planlagte foreldre overalt.

USA er ansett å være det idelle landet for surrogati for planlagte foreldre fra Norge. De foretrekker USA på grunn av sine gunstige juridiske, samfunnsmessige og medisinske forhold, og 46 av 50 amerikanske stater tillater kompensert surrogati. I over to tiår har vi jobbet med planlagte foreldre fra over 73 land, deriblant Australia, Kina, Danmark, Frankrike, Norge, Spania, Sverige og Storbrittania.

 Vi gir spesiell oppmerksomhet til hvert land.

Vi gir spesiell oppmerksomhet til hvert land.

Vår suksess med internasjonale planlagte foreldre er basert på tidsmengden vi bruker på å adressere hvert lands behov og juridiske omstendigheter. Med juridiske kontakter i de fleste nasjoner samt partnerskap med lokale organisasjoner og advokater, kan vi forsikre at vi gir kundene våre en fullstendig løsning, slik at de kan kan returnere trygt hjem etter at barnet eller barna er født.

Bli en forelder med Circle Surrogacy: En oversikt

Konsultasjoner med Circle

Circle Surrogacy og Egg Donation tilbyr gratis konsultasjoner for planlagte foreldre i Norge hvor du vil treffe en advokat og en prosesskonsulent. Under konsultasjonen vil du få vite om prosessen med å matche med en svangerskapsbærer og/eller eggdonor, juridiske implikasjoner, forsikring, surrogatikostnader og finansiering, og mye mer. Alle konsultasjoner vil bli gjennomført på engelsk.

Image for Konsultasjoner med Circle
Avtal konsultasjonen din

Matche med din surrogat og/eller donor

Matche-prosessen begynner først med en telefonsamtale eller Skype med ditt supportteam for reisen for å velge en IVF-klinikk og en eggdonor (ved behov). Det neste trinnet er å finne en passende match med en svangerskapssurrogat som har fullført vår omfattende utvelgelsesprosess.

Vår matche- og juridiske gruppe vil fastslå mulige alternativer basert på en rekke faktorer, inkludert: staten hun bor i, om hun har forsikring, og preferansene for matching fra både de planlagte foreldrene og surrogatene.

Vi vil sende den redigerte profilen for de planlagte foreldrene (uten noen identifiserbar informasjon) til surrogaten. Dersom hun viser interesse vil vi sende hennes profil til de planlagte foreldrene, all identifiserbar informasjon vil på samme måte bli utelatt her. Når surrogatmoren og de prospektive foreldrene viser samme interesse vil vi sette dem i kontakt med hverandre via telefon, Skype eller e-post slik at de kan begynne å bli kjent med hverandre.

En IVF-lege vil screene dem medisinsk etter at en matching har blitt gjort. Dersom surrogatet ikke går gjennom den medisinske screeningen (noe som skjer sjeldent), vil Circle Surrogacy presentere en ny match gratis.

Image for Matche med din surrogat og/eller donor

Unnfangelse og graviditet

Under den 6. og 7. svangerskapsuken vil du oppleve spenningen med babyens første hjerteslag! Under denne spennende tiden vil programkooridnatoren din være den primære støttepersonen for deg og din surrogat. Han/hun vil også jobbe med å forsikre at du, surrogaten din, sykehuset og andre er forberedt på å ønske ditt barns inntreden i verden og at du umiddelbart anerkjennes som forelder/foreldre av barnet fra det øyeblikk det er født.

Image for Unnfangelse og graviditet

Ta med deg din nydelige lille unge hjem

Det trinnet man ser mest fram imot under reisen kan føles som en slutt, men det er helt enkelt en ny begynnelse for deg. Vi ordner med alt det juridiske, mens du koser med og elsker ditt nye spebarn. Vi har vår egen juridiske avdeling som har flere tiår med erfaring med å hjelpe planlagte foreldre og deres barn med å komme seg sikkert hjem med sine foreldrerettigheter.

Image for Ta med deg din nydelige lille unge hjem
Start reisen din nå

Ofte stilte spørsmål

Når du tenker på foreldreskap under surrogatien kan det oppstå spørsmål. Vi har hjulpet foreldre fra Norge å navigere deres reiser i over to tiår og har besvart nesten alle spørsmål som finnes! Nedenfor er en liten del av de spørsmålene som har blitt stilt til oss.

Hvor mange ganger må jeg besøke USA?

Dersom du bor utenlands vil du måtte komme til USA 2-3 ganger (for skaping av embryoer ved IVF-klinikken og eventuelt barnets fødsel), med det er vanligere at internasjonale planlagte foreldre kommer opptil 4 ganger under prosessen.


Det første foretrukne besøket er for å treffe surrogaten etter at dere har blitt matchet, og etter at den medisinske screeningen ved IVF-klinikken er fullført. Det andre er for IVF-prosedyren og embryooverføringen. Det tredje besøket er for ultralyd ved uke 20. Det siste besøket er for barnens fødsel. Dersom du og surrogaten din velger det kan dere selvsagt komme oftere.

Hvor lenge forventes jeg å være i USA under og etter fødsel?

Dette varierer basert på det juridiske arbeidet som kreves og prosedyrene i den staten hvor barnet blir født. Som en generell regel bruker vi å råde internasjonale planlagte foreldre til å planlegge reisen hjem etter 2-4 uker slik at det er god tid til DNA-testing, rettsmøte, utstedelse av fødselsbevis og søknad for visum og/eller pass. Vi vil veilede deg gjennom denne prosessen. Det er avhenger av det rettslige arbeidet om du kan reise hjem tidligere.

Hvordan vil barnet mitt få pass dersom jeg ikke bor i USA?

På grunn av et juridisk prinsipp kalt jus soli, er barn som er født i USA automatisk berettiget til amerikansk statsborgerskap og amerikanske pass, uavhengig av de planlagte foreldrenes statsborgerskap. Som et resultat av dette vil de fleste planlagte foreldrene som bruker surrogati i USA kunne reise hjem med barna sine uten å først få utstedt et pass fra sitt hjemland. Noen internasjonale planlagte foreldre kan velge å eller være påkrevd å få utstedt enten pass eller et midlertidig visum for barna sine ved et lokalt konsulat i USA slik at de kan reise hjem etter fødselen. Planlagte foreldre bør snakke med immigrasjonsadvokater i sine hjemland for informasjon om de beste fremgangsmåtene for å komme hjem med barna sine. En av våre partnere med passekspertise vil hjelpe med å få det amerikanske passet gjennom.

Hva består den juridiske prosessen av før og etter fødsel?

Circles juridiske team arbeider sammen med lokale advokater med å forsikre at du matches ordentlig med en surrogat i en stat hvor du kan oppnå alt nødvendig juridisk arbeide for å ferdigstille dine rettigheter som forelder. Du må ferdigstille testamenter før embryooverføringen for å forsikre at det finnes en verge som tar hånd om barnet ditt dersom du skulle dø. (Dersom du bor i USA kan Circles juridiske team lage et utkast av disse for deg.) Når du er matchet kan vi diskutere kontrakter på dine vegne med uavhengige advokater som representerer eggdonoren og/eller surrogaten. Circle arbeider med lokale advokater i stater det surrogater bor for å fullføre det nødvendige juridiske arbeidet som forsikrer dine rettigheter som forelder. Avhengig av en rekke faktorer kan det juridiske surrogatarbeidet inkludere en før-fødsel bestilling, en frivillig bekreftelse av farskap, en bedømmelse av farskap, foreldremyndighet, eller adopsjon.

 Vitnemål fra Circle-foreldre

Vitnemål fra Circle-foreldre

Takk for at dere hjalp oss med å bli foreldre til denne fantastiske lille gutten! Det har vært en fantastisk reise! Vi elsker dere alle! Med deres ferdigheter, professjonalisme og godhjertethet har denne ventetiden for et nytt barn blitt gjort til den beste reisen en forelder kan ha! - Anne og Magne

Vi var i gode hender hos dere. Takk for hjelpen på denne reisen. Vår sønn er bare skjønn. Øverst på takkelisten har vi vår surrogat, ikke langt etter kommer dere og resten av Circle-teamet som hjalp til å gjøre dette mulig. Jeg hadde begge barna på fanget her om dagen når vi slappet av, og følte en helt ny lykkefølelse - fullstendig lykke. - Greg